Groen visitekaartje voor je bedrijf

Evenwicht. Dat is wat we nastreven, wanneer we voor bedrijven aan de slag gaan. Want natuurlijk wil je liever niet dat alleen het bedrijventerrein of het kantoor de aandacht trekt. Ook het groen moet zorgen voor het nodige evenwicht met de omgeving. En wat als je een inspirerende ontmoetingsplek wilt creëren. Ook dan kan groen veel doen. Wat je ook voor ogen hebt met je kantoortuin, bedrijventerrein of werkomgeving, Taaq regelt het! Van ontwerp naar aanleg en optioneel het onderhoud.

Bij het ontwerp wordt niet alleen gekeken naar de beplanting, bestrating, verlichting en waterhuishouding. We kijken ook naar het periodieke groenonderhoud. Zo geven we op een duurzame manier invulling aan de uitstraling van je bedrijf. Een bedrijfstuin geeft bezoekers natuurlijk ook een eerste indruk. Je wilt een tuin die past bij het bedrijf en die er netjes en verzorgd uitziet. Daarnaast is het ook prettig wanneer er niet teveel onderhoud aan een bedrijfstuin nodig is. En het onderhoud dat er is, kun je gerust uitbesteden aan Taaq.

Op zoek naar ideeën over de invulling van je bedrijfstuin? Neem contact op met de adviseurs van Taaq. We werken graag een voorstel uit dat precies bij je wensen en mogelijkheden past én een mooi visitekaartje voor je bedrijf kan zijn.

Contact

Rijksstraatweg 30A
2988 BJ Ridderkerk

Telefoon: 0180 - 471 996
E-mail: info@taaq.nl