Tuinontwerp en advies

Maatwerk. Daar gaan we voor. Bij iedere tuin die we realiseren. Logisch. Een tuin is altijd persoonlijk. Je eigen plek. Waar je tot rust komt, geniet en tijd in doorbrengt met je gezin, je familie of vrienden. Je moet je er thuis voelen. Het betere buitenleven bedenken we daarom niet zomaar: dat doen we voor iedere klant met een tuinontwerp op maat.

Kennismaken en kansen verkennen
Het betere buitenleven begint bij Taaq in alle gevallen met een eerste kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we je wensen, je mogelijkheden en het budget dat voor de realisatie van de tuin beschikbaar is. Wij denken met je mee en verkennen kansen om het maximale uit je mogelijkheden te halen.

Ontwerp en advies
De volgende stap bestaat uit het ontwerpen van de ideale tuin. Met alle input uit het eerste gesprek gaat onze ontwerper aan de slag. Hij vertaalt je wensen naar enkele ontwerpen. Deze tekeningen nemen we in een tweede gesprek met je door. Daarbij verrassen we je graag met mogelijkheden en adviezen waar je zelf nog niet aan dacht, of alternatieven om al je wensen binnen budget mogelijk te maken.

Masterplan
Tijdens de ontwerpfase krijg je een compleet beeld van hoe de indeling kan worden, hoe de zichtlijnen lopen en wat het effect is van bijvoorbeeld hoogteverschillen. De ontwerpen zijn ook een advies voor kleurgebruik en geven een voorstel in de te kiezen beplanting, materialen en verlichting. Nadat we de ontwerpen met je doorgenomen hebben volgt een definitief ontwerp. Dit is ons masterplan, je persoonlijke blauwdruk voor het betere buitenleven.

Benieuwd hoe we bij Taaq verder te werk gaan? Kijk dan naar onze werkwijze.

Contact

Rijksstraatweg 30A
2988 BJ Ridderkerk

Telefoon: 0180 - 471 996
E-mail: info@taaq.nl