GEEF EENS TUINMAN CADEAU!

Cadeaubon

Komt je man er maar niet aan toe om het terras schoon te maken. Moet je zwager nog steeds de heg snoeien? Hebben je oma en opa hulp nodig bij onderhoud van de tuin? Of kan je vriendin niet bij de takken van de bomen in haar tuin komen? Een cadeaubon van Taaq komt dan goed van pas! Jij koopt, wij werken en samen maken we iemands tuin een een beetje mooier!

Onze cadeaubonnen zijn leuk om te geven en om te krijgen! Je kunt een cadeaubon inleveren voor onderhoud, maar natuurlijk ook voor een tuinontwerp of tuinaanleg. Je kunt de cadeaubon voor elk gewenst bedrag bestellen. Een uur tuinonderhoud kost € 54,50.

Bestellen
Vul het formulier in en wij sturen je een factuur voor de cadeaubon. Zodra de betaling binnen is, sturen we de bon op. Afhalen en direct afrekenen mag natuurlijk ook! Maak dan even een afspraak.

Wil je iets specifieks geven en ben je benieuwd naar de kosten? Vraag dan meer informatie op, dan zorgen we voor een cadeaubon op maat.

Let op: De cadeaubon is alleen geldig bij Taaq. De aangegeven waarde is in euro’s, incl. BTW. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.

Bestelformulier

* = Verplicht veld

Contact

Rijksstraatweg 30A
2988 BJ Ridderkerk

Telefoon: 0180 - 471 996
E-mail: info@taaq.nl