Het betere buitenleven mogelijk maken

Het betere buitenleven mogelijk maken. Dat zien we als onze taak. Of je nu een tuin wilt aanleggen, renoveren of laten onderhouden, het team van Taaq staat voor je klaar. Het hele jaar door kun je ons inschakelen. Voor doordacht advies en ontwerpwerk. Voor vakkundige aanleg en onderhoud. Maar ook voor de nodige inspiratie. Want ook daar ontbreekt het niet aan bij Taaq. We werken met ervaren professionals, we zijn bovendien ook erkend leerbedrijf en we zijn aangesloten bij de branchevereniging VHG. Meer hierover lees je hier. Heb je vragen, of wil je direct een persoonlijk adviesgesprek aanvragen, neem gerust contact met ons op.

De grote dag!

Weet wat je te wachten staat.Wat kun je verwachten, op de grote dag? Veel actie. Dat sowieso! Op de dag van onze afspraak zijn onze tuinmannen al vroeg uit de veren. Alles om zo goed mogelijk voorbereid aan de slag te kunnen. Daarin gaan we ver. Heel ver. Van nette werkkleding en een eigen mooie bus tot het beste gereedschap om de klus te klaren.

Onze tuinman meldt zich altijd netjes voor aanvang van de werkzaamheden. Ben je nog niet wakker? Dan zorgt ons team dat je je niet verslaapt! Want eerst lopen graag samen de werkbon en de tuin door, zodat het voor iedereen duidelijk is wat er gaat gebeuren. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze tuinman, hij beantwoordt ze graag.

We gaan vervolgens van start met de afgesproken klus. Dit doe we met elektrisch gereedschap lekker stil en duurzaam! We ruimen alles netjes op en vegen alles netjes aan. Daarna bekijken we samen het resultaat. Tevreden? Daar doen we het voor! Zijn er opleverpunten, dan wordt dat natuurlijk in overleg geregeld.

Wil je vaker bezoek van onze tuinmannen, bijvoorbeeld om je net aangelegde tuin er ook in de toekomst net zo strak uit blijft zien? Laat het weten! Dan maken we een afspraak over de kosten, wat je gedaan wilt hebben en wanneer het werk op de planning kan. Meer over onderhoud lees je hier.

VHG-Garantie

Kwaliteit staat bij Taaq voorop. Daarom zijn we aangesloten bij de branchevereniging VHG. De VHG heeft in samenwerking met de Consumentenbond een aantal voorwaarden opgesteld waaraan de overeenkomst tussen een hoveniersbedrijf en een opdrachtgever moet voldoen. Bovendien kan je, indien nodig, een beroep doen op de geschillencommissie.

De VHG-hovenier:
  • ontwerpt
  • geeft advies en praktische tips
  • zorgt voor vakkundige aanleg en renovatie
  • verzorgt ook planmatig onderhoud
  • én geeft garantie.

Je ontvangt altijd een duidelijke, gedetailleerde offerte, opgesteld volgens de Algemene Consumentenvoorwaarden van de VHG. In deze voorwaarden staat wat je kunt verwachten en waar je op moet letten. Als VHG-hovenier is Taaq een professionele ondernemer in het groen. We staan volledig achter de door ons team geleverde goederen en diensten. Je krijgt daarom altijd het VHG Garantiecertificaat. Mocht er iets niet in orde zijn, dan heb je de garantie dat eventuele fouten en schades worden hersteld.


Echte professionals


Niet elk hoveniersbedrijf kan zomaar lid worden van de branchevereniging VHG. Er gelden duidelijke toelatingseisen. Die waarborgen dat elk VHG-lid een echte groenprofessional is.
Meer informatie over de VHG? Kijk op www.vhg.org/consumenten

Bij Taaq werken we daarom met echte professionals. En we werken niet alleen voor particulieren. Ook bij bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), scholen en kinderdagverblijven pakken wij het groen graag aan. Zo ontwerpen wij bedrijfstuinen die passen bij het bedrijf of verzorgen we het groenonderhoud voor de VvE van een wooncomplex.

Contact

Rijksstraatweg 30A
2988 BJ Ridderkerk

Telefoon: 0180 - 471 996
E-mail: info@taaq.nl