Tuinaanleg

Vakwerk. Dat is wat we leveren. Bij iedere tuin die we aanleggen. Daar kun je van op aan.
Ben je uitgekeken op je tuin, kan je tuin wel een make-over gebruiken, of heb je net een nieuwbouwhuis gekocht en wil je een tuin laten aanleggen? Je tuin is een verlengstuk van je huis en daar wil je je prettig in voelen en van genieten. Dus of het nu gaat om een kleine, middelgrote, of grote tuin, daag ons uit met je wensen en we maken het waar. Alles om het betere buitenleven ook in jouw tuin mogelijk te maken.

Mogelijkheden
De mogelijkheden zijn bij ons praktisch onbegrensd. Wat je ook wilt laten aanleggen, onze vakmensen kunnen het maken. En om een idee te geven van de vele mogelijkheden, doen we hierbij een greep uit de werkzaamheden:
  • Aanleg, opknappen of renovatie van tuinen
  • Sierbestrating aanleggen
  • Beplantingsplan maken en inplanten
  • Verlichtingsplan inrichten en aanleggen
  • Schuttingen plaatsen, vervangen of rechtzetten
  • Overkappingen en pergola’s plaatsen - zelf een overkapping configureren?

Altijd volgens plan.
Planten, bestraten, metselen, verlichting of een vijver aanleggen, het team van Taaq verzorgt het allemaal professioneel en met groot plezier. Wij zorgen voor een tuin waar je nog jaren van kunt genieten. We starten altijd met een ontwerp en advies. Is het ontwerp goedgekeurd en zijn we het met elkaar eens geworden, dan gaan we volgens de gemaakte afspraken aan de slag. We werken dus altijd volgens plan. Dat is wel zo helder en voorkomt verrassingen achteraf.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, service
Van het begin tot het einde van het project werken de vakmannen van Taaq aan je tuin. Net zoals onze adviseurs en ontwerpers, staan onze hoveniers voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Op de door Taaq aangelegde tuinen heb je dan ook volledige garantie. Altijd.

Vast aanspreekpunt
Bij de aanleg van je tuin krijg je een vast aanspreekpunt van Taaq, die ervoor zorgt dat alle werkzaamheden goed, efficiënt en volgens afspraak verlopen. Ook zorgt hij voor de officiële oplevering en legt hij uit wat je de komende tijd kan verwachten. Zo wordt er een afspraak gemaakt voor een terugkomdag om te controleren of alle beplanting goed aanslaat en er geen gebreken zijn ontstaan. Dat geeft vertrouwen.

Contact

Rijksstraatweg 30A
2988 BJ Ridderkerk

Telefoon: 0180 - 471 996
E-mail: info@taaq.nl