Tuinontwerp en advies

Taaq maakt voor iedere klant een ontwerp op maat. Een tuin betekent voor ons namelijk iets persoonlijks. Je komt er tot rust, geniet en je brengt er tijd in door met je gezin, familie of vrienden. Je moet je er thuis voelen.
4 ontwerpen voor een achtertuin
Dat regelt Taaq graag voor je. Dat begint met een eerste kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we de wensen, de mogelijkheden en budget. Wij denken uiteraard graag met je mee.

Daarna gaat onze ontwerper aan de slag. Hij vertaalt je wensen naar enkele ontwerpen. Deze tekeningen nemen we in een tweede gesprek met je door. Daarbij verrassen we je graag met mogelijkheden en adviezen waar je zelf nog niet aan dacht of alternatieven voor wensen die boven budget zijn.

We laten zien wat de indeling wordt, hoe de zichtlijnen lopen en wat het effect is van bijvoorbeeld hoogteverschillen. De ontwerpen zijn ook een advies voor kleurgebruik en geven een voorstel in de te kiezen beplanting, materialen en verlichting. Nadat we de ontwerpen met je doorgenomen hebben volgt een definitief ontwerp.

Benieuwd hoe Taaq verder te werk gaan? Kijk dan naar onze werkwijze.