Tuinaanleg

Uitgekeken op de tuin, kan je tuin wel een make-over gebruiken, of heb je een nieuwbouwhuis gekocht en wil je een tuin laten aanleggen?
Je tuin is een verlengstuk van je huis en daar wil je je prettig in voelen en van genieten. En of het nu gaat om een kleine of middel, of grote tuin? Taaq zorgt dat je een tuin krijgt die aan al je wensen voldoet!

Mogelijkheden

Een greep uit de werkzaamheden die we doen:

  • aanleg, opknappen of renovatie van de tuin
  • sierbestrating aanleggen
  • Beplantingsplan maken en inplanten
  • Verlichtingsplan inrichten en aanleggen
  • Schuttingen plaatsen, vervangen of rechtzetten
  • Overkappingen en pergola’s plaatsen

Planten, bestraten, metselen, verlichting of een vijver aanleggen, Taaq verzorgt het allemaal professioneel en met groot plezier. Wij zorgen voor een tuin waar je nog jaren van kunt genieten. We starten altijd met een ontwerp en advies. Is het ontwerp goedgekeurd en zijn we het met elkaar eens geworden, dan gaan we volgens de gemaakte afspraken aan de slag.

Taaq volgens plan

Van het begin tot het eind van het project werken er vakmannen van Taaq aan je tuin. Net zoals onze adviseurs en ontwerpers, staan onze hoveniers voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Op de door Taaq aangelegde tuinen heb je dan ook garantie.

Je krijgt bij de aanleg van je tuin een vast aanspreekpunt die ervoor zorgt dat alle werkzaamheden goed, efficiënt en volgens afspraak verlopen. Ook zorgt hij voor de officiële oplevering en legt hij uit wat je de komende tijd kan verwachten. Zo wordt er een afspraak gemaakt voor een terugkomdag om te controleren of alle beplanting goed aanslaat en er geen gebreken zijn ontstaan.