Aanleg achtertuin Ridderkerk

De hoveniers van Taaq hebben een prachtige achtertuin aangelegd in Ridderkerk. Nadat het ontwerp was goedgekeurd hebben de mannen van Taaq bij een temperatuur van 37 graden dit mooie project opgeleverd.

De aanplant heeft de klant zelf verzorgd op basis van een schets van Taaq. Deze klant heeft ook het hele traject gefilmd en er een mooie compilatie van gemaakt. Je ziet het hele proces van het begin tot het einde terug.

Wilt u ook de tuin (opnieuw) laten doen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voortuin Ridderkerk

Voor een klant uit Ridderkerk heeft Taaq een mooie achtertuin gemaakt. De klant wilde heel graag ook een voortuin in dezelfde stijl met een gezellige plek om te zitten. We hebben gekozen voor mooie materialen, groen met weinig onderhoud en een op maat gemaakte hardhouten tafel. De tegels zijn hergebruikt.

Voortuin Ridderkerk

Een strakke, onderhoudsvrije voortuin was de wens. Maar wel met groen! Taaq heeft geadviseerd om bloembakken te kiezen met planten die ervoor zorgen dat de bak goed vol groeit. Zo krijgt onkruid minder kans en is er weinig onderhoud nodig. De moderne, gevlamde tegels passen mooi bij de stenen van de bloembak.